Symphony IRI Group

SymphonyIRI Group is aanbieder van een unieke combinatie van marktonderzoeksoplossingen, geavanceerde analytische studies, een uitgekiend aanbod van software en professionele mensen.

Klaprood heeft samen met IRI het programma van eisen geschreven, de nieuwe indeling op de bestaande lokatie gemaakt op basis van dit programma van eisen.

Klaprood heeft een verfrissing van de inrichting voorgesteld en aangepast. Hierdoor voldoet de inrichting aan de wensen die er aan de huidige kantoorbeleving worden gesteld. Door de vloerbedekking neutraler en donker te maken is er meer "rust" gekomen. Grote gekleurde, deels abstracte foto's , brengen de kleur weer terug. Er is meer ruimte gecreërd voor de "sociale" factor, welke een steeds belangrijkere rol gaat spelen binnen onze kantoorhuisvesting.

De opdracht "meer speelsheid met behoud van de zakelijke uitstraling" is zeer geslaagd! In de centrale ruimten en de gang is bewust voor minder opvallen de kleuren gekozen om de wat meer "zakelijke" uistraling te realiseren.