ISB Dekra

DEKRA is een internationaal opererende firma met ruim 85 jaar ervaring op het gebied van kwaliteit, veiligheid en zekerheid. Onder deze wereldwijd bekende merknaam heeft Dekra in Nederland de activiteiten gebundeld van DEKRA Claims and Expertise en KEMA Quality; twee bedrijven met gerenommeerde expertise in de verzekerings-, test- en certificeringsmarkt.
De dienstenportfolio bestaat uit claimsmanagement en schade-expertise en het inspecteren, testen, auditen en certificeren van producten en processen.

Dekra 's-Hertogenbosch heeft in 2009 haar intrek genomen in het pand aan de Orthen 50 te 's-Hertogenbosch. De projectcoördinatie van hun herhuisvestingstraject is door Frans Huijbregts naar volle tevredenheid uitgevoerd. Hierbij was de grootste uitdaging om de wensen van de verschillende partijen te vertalen naar een concreet indelings- en kleurenplan.

Uiteindelijk hebben we gekozen voor een wat neutralere basis en hebben we met frisse kleuren in bijvoorbeeld de pantry, de pilaren en kunst het pand de moderne uitstraling gegeven.