Sparringcontract

Het Sparringcontract is een activiteit van Het Nieuwe Bedrijf en Klaprood; “Uw Sparringpartners” . Twee bedrijven die een samenwerkingsverband zijn aangegaan met als doel directies van ondernemingen en interne professionals te ondersteunen op vastgoed- en facilitair gebied

Het beheer en onderhoud van bedrijfspanden staat bij de directie van elke organisatie regelmatig op de agenda. De grote diversiteit aan onderwerpen en noodzakelijke specifieke kennis maakt dat het nemen van goede besluiten niet altijd even gemakkelijk is. Het blijkt voor deze partijen prettig en goed, regelmatig met onafhankelijke deskundigen hierover van gedachten te wisselen.


Hoe werkt het?

Twee keer per jaar komen Frans Huijbregts, vastgoed-deskundige en Kees de Wild, adviseur op het gebied van facilitaire zaken, bij u op locatie. In dit gesprek (1 tot 2 uur) bieden we u de mogelijkheid te sparren over lopende zaken. Tevens brengen wij u op de hoogte van marktontwikkelingen en geven u onafhankelijke adviezen die voor uw organisatie van belang kunnen zijn.
Indien u ruggespraak wenst over huisvestingsvraagstukken kunt u ons telefonisch of per mail consulteren. Hiervoor hanteren we de "fair use policy"
Wij informeren u indien we marktontwikkelingen tegenkomen die voor u interessant kunnen zijn.

Het afsluiten van een jaarcontract is een investering van €1000,= per jaar (excl. BTW en reiskosten boven 50 km). Tussentijdse mails en telefoongesprekken zijn hierbij inbegrepen.

Voor meer informatie over het Sparringcontract, zie: www.sparringcontract.nl


(c) 2009 - All rights reserved

Print this page