Klaprood?

Bij het horen van Klaprood heeft ieder mens de neiging om er een bestaand woord van te maken; Klaproos, klapzand of klapschaats zijn enkele van de woorden die ik heb gehoord. We willen graag alles in kaders plaatsen.

En eigenlijk is "Klaprood" een verspreking van mijn 5-jarige zoontje, die een geluid en een kleur combineerde; Knalrood verbasterde tot Klaprood. En daarmee raakte hij de essentie van mijn gedachte;

“Denk eens buiten de bestaande kaders en probeer op een creatieve manier tot oplossingen te komen. Die zijn soms kinderlijk eenvoudig.”


In de kleur rood zitten voor mij vele waarden waar ik mij in kan vinden: warmte, passie en snelheid bijvoorbeeld. In sollicitatie-land staat rood voor kracht, snelheid en lef. Mensen met een sterk rode voorkeur verdelen de wereld in voor- en tegenstanders en staan klaar om hun positie te bevechten. Ze hechten aan respect en verwachten sterk en duidelijk leiderschap. Vaak trekken ze de leiderschaprol naar zichzelf toe.

Op het gebied van bedrijfshuisvesting en inrichting ben ik een adviseur en projectmanager die zorgt dat er binnen de gestelde kaders het doel wordt bereikt, waarbij ik mijn kennis, creativiteit, passie en het 'buiten de kaders denken' gebruik om deze te realiseren.


Daarom: Klaprood, een andere kijk op de zaak!


(c) 2009 - All rights reserved

Print this page